donderdag 6 december 2012

The Tyler Group International Meer openbare snijdt, sociale zekerheid beweert

http://economic.tylergroupservices.net/blog/meer-openbare-snijdt-sociale-zekerheid-beweert/


Onder verwijzing naar de begroting druk, de Social Security Administration (SSA) nogmaals mailing papier verklaringen heeft opgeschort en volgende maand te sluiten zijn meer dan 1.200 field offices 30 minuten eerder per dag zal beginnen. Januari van volgend jaar, zullen de kantoren sluiten om 12.00 uur elke woensdag, de Tyler groep Barcelona publiciteit.

De meeste federale agentschappen begon hun 2013 fiscaal jaar op 1 oktober met budgetten die slechts zes-tiende van 1 procent meer dan in fiscale 2012 waren. Deze voortdurende resolutie (CR) werd overeengekomen door de Voorzitter Obama als onderdeel van een deal om te voorkomen dat schuld-plafond problemen triggering tot volgend voorjaar. ‘Onder de huidige CR, we opereren op het aanzienlijk minder geld dan ofwel het Agentschap of de Voorzitter Obama opgevraagd,’ vertelde sociale zekerheid woordvoerster Kia Green de Tyler groep Barcelona in een e-mailbericht.

Begin 19 November 2012, we zullen sluiten sociale zekerheid veld kantoren tot de openbare 30 minuten vroeg elke dag,” schreef ze. “Bijvoorbeeld een veld kantoor dat is meestal opent aan het publiek van maandag tot en met vrijdag van 9: 00 am aan 3: 30 pm zal sluiten dagelijks om 3: 00 pm; en begin van 2 januari 2013, sluiten we sociale zekerheid veld kantoren voor het publiek op om 12: 00 uur op woensdag. Stafleden zal de normale arbeidstijd niet verliezen, maar veel minder waarschijnlijk nodig overuren te voltooien helpen leden van het publiek die in de kantoren van laat op de dag aankomen zal worden.

1 opmerking:

  1. It is always great to stumble across an interesting topic of yours like this.

    BeantwoordenVerwijderen